Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВСлужебният министър на културата проф. Велислав Минеков отправи

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВСлужебният министър на културата проф. Велислав Минеков отправи
Коментари Харесай

Минеков: Ако Борисов беше подал оставка преди година, сега пак щеше да е на власт. Но той е страхлив

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " 7/8 ТВ "

Служебният министър на културата проф. Велислав Минеков насочи остри думи против някогашния министър председател Бойко Борисов и властта по негово време. Той гостува в предаването " Крум Савов Live " по " 7/8 ТВ " като приказва и за 9 юли, на който ще се навърши 1 година от старта на митингите. Именно Минеков бе част от " Отровното трио ", което бе в основата на стартирането на недоволството.

" Увеличавахме се с всеки ден. Удържахме съвсем до края, макар опитите да ни спрат. Премиерът Борисов е прекомерно нерешителен. Можеше да подаде оставка още тогава, да има избори и в този момент щеше да е още веднъж на власт. Затова сме му длъжници (смее се). Имаме шанс, че сме ръководени от глупави и необразовани хора. Ако бяха интелигентни, нямаше да се отървем в никакъв случай. Но популярност Богу, това си бяха много простовати хора, извънредно лакоми, крадливи и справедливо си отиват. И съм уверен, че скоро ще пристигна денят, в който ще им желаяме сметката. Нещо се случи, страната се обърна и се върнахме към нормалността. Пътят беше тежък, противен, това не е самият край, само че имаме мотив за честване на 9 юли - една година след първия митинг. Върша неща, които не са вършени 10 години в това министерство. То е толкоз тъжно, че е смешно. Вижте премиера - от него надолу пада интелекта на всички, като шишета ", сподели той. 

" Вече имам седма опасност да ме съдят, към този момент не могат да ми палят колите и да ме бият. Аз никого няма да осъждам до момента в който съм министър, защото съм постоянно обиждан и слушам какви ли не изказвания за себе си ", разяснява още проф. Минеков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР